Unutulan Gmail Hesabını Uzaktan Nasıl Kapatırız?

gmail_resim

Gmail e-posta hizmetini kullananlar için bugün çok fazla duyulmayan bir özellikten bahsedeceğiz. Herhangi bir yerde gmail hesabınızla oturum açtınız ve oturumu kapatmadan kalkıp gittiniz. Eğer o bilgisayarın başına tekrar geçme imkanınız yoksa, arkadaşınızın evinden, internet kafeden veya iş yerinden bağlandıysanız ve burada olan oturumları kapatmak istiyorsanız çözümü çok basit.

Gmail hesabınızla oturum açtıktan sonra sayfanın en altında “ayrıntılar” ufak bir bağlantı çıkıyor. Buraya tıkladığınızda sizin hangi ip adreslerinden hangi saatlerde ne kadarlık bir zamanla oturum açtığınız gösteriliyor.

oturum_kapatma

Açılan pencerede işaretle belirtilen diğer oturumları kapat seçeneği seçildiğinde, şu an kullandığınız bilgisayar hariç tüm bilgisayarlardaki oturumlarınız sonlandırılacaktır. Ancak unutmamanız gereken bir ayrıntı eğer o bilgisayarlarda kayıtlı parola ve kullanıcı adlarınız varsa onlar silinmeyecektir.

Bu Yazıyı Paylaş...

Yayın Tarihi Yazar: BilgeSite

Yorum Yaz

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>